Number of the records: 1  

Hodnocení a zpracování ryb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Ingr, Ivo, 1936-2016 - Author
    1. vyd. - Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 - 106 s. : obr., tab., grafy ; 30 cm
    ISBN 80-7157-115-6
     potravinářský průmysl  rybí maso  ryby  průmysl zpracování ryb
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 23.190
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 23.190 v1   

    Title statementHodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Main entry-name Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBrno : Vysoká škola zemědělská, 1994
    Phys.des.106 s. : obr., tab., grafy ; 30 cm
    ISBN80-7157-115-6
    National bibl. num.cnb000086584
    NoteVydala: Vysoká škola zemědělská v Brně. Určeno pro posluchače AF
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Vysoká škola zemědělská v Brně (Publisher)
    Subj. Headings potravinářský průmysl * rybí maso * ryby * průmysl zpracování ryb
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.56 , 637.5 , 639.2/.3
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Hodnocení a zpracování ryb
    Hodnocení a zpracování ryb
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.