Number of the records: 1  

Dobroty z pánve


  1.  Mandžuková, Jarmila, 1959- - Author
    Praha : Agentura VPK, 2001 - 106 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 80-86081-64-8
    Dobré rady pro domácnost ;
     jídla  masitá jídla  římský hrnec  pánev wok
     kuchařské recepty
    Call numberC 301.553
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Dobroty z pánve
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 301.553   

    Title statementDobroty z pánve / Jarmila Mandžuková
    Main entry-name Mandžuková, Jarmila, 1959- (Author)
    Issue dataPraha : Agentura VPK, 2001
    Phys.des.106 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN80-86081-64-8 Kč 79,00
    National bibl. num.cnb001000910
    Edition Dobré rady pro domácnost
    Subj. Headings jídla * masitá jídla * římský hrnec * pánev wok
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.542.73 , 641.542.7 , 641.55 , 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Dobroty z pánve
    Kuchařka je rozdělena podle použité nádoby. Předpisy na jídla připravovaná v klasické pánvi jsou řazeny podle použitých surovin (hovězí, vepřové, mleté, kuřecí, krůtí a rybí maso, palčinky, omelety, langoše, pokrmy z uzenin a sladkosti). Na přípravu polévek, pokrmů z masa, příloh i sladkostí je vhodný i římský hrnec. Pro rychlou přípravu pokrmů z masa, zeleniny, rýže i pokrmů asijské kuchyně a sladkostí, uvádí kuchařka řadu receptů k přípravě jídla ve woku. Předepsané dávky jsou určeny pro 4 osoby. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.