Number of the records: 1  

Buchty po ránu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Maršálek, Josef, 1982- - Author
    Vydání první - 176 stran : barevné ilustrace
    ISBN 978-80-7404-375-8
    Edice České televize
      Bebarová, Tereza, - Author
     pečivo  sladké pečivo
     kuchařské recepty  fotografické publikace
    Call numberB 61.315
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Buchty po ránu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 27.05.2024)B 61.315   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 20.05.2024)B 61.315 a   

    Title statementBuchty po ránu / Josef Maršálek, Tereza Bebarová
    Main entry-name Maršálek, Josef, 1982- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Česká televize, 2023
    Phys.des.176 stran : barevné ilustrace
    ISBN978-80-7404-375-8
    National bibl. num.cnb003576548
    Edition Edice České televize
    Another responsib. Bebarová, Tereza, 1975- (Author)
    Subj. Headings pečivo * sladké pečivo
    Form, Genre kuchařské recepty * fotografické publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85:664.68 , 641.55:664.6 , (084.12) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    BranchReservations
    Výměnný fond0
    Lidická volný výběr1
    Na Sadech dospělé2
    Nonspecification1
    Total4
    Buchty po ránu
    Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku? Proč se lité těsto nešlehá? A jak má vypadat upečená makronka? Díky Josefovým radám, na co si dát pozor, a podrobným postupům teď zvládnete koláče, vdolky, ale i kremrole nebo kubánský dort stejně, jako je peče mistr cukrář. Už žádné nevykynuté těsto, zdrclá buchta a přešlehaná šlehačka. Celkem 60 exkluzivních receptů vychází z 1. řady stejnojmenného nedělního pořadu České televize, který se těšil rekordní oblibě diváků. Kniha přináší to nejlepší z kynuté české klasiky, ale také dorty starého Rakouska-Uherska, jednoduché recepty, které tolik nezatíží rodinný rozpočet, a nechybí ani slané nebo bezlepkové pečení. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.