Number of the records: 1  

Čínská kuchyně


  1.  Tomaník, Miroslav - Author
    1. vydání - 143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
      Skřivan, Rudolf - Author   Doleček, Rajko, - Redactor   Davidová, Olga - Photographer
     čínská jídla
     kuchařské recepty
    Čínská kuchyně
    Title statementČínská kuchyně / Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan ; lektoroval Rajko Doleček ; fotografie Olga Davidová
    Main entry-name Tomaník, Miroslav (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationV Praze : Merkur, 1978
    Phys.des.143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
    National bibl. num.cnb000153983
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Note60 000 výtisků
    Another responsib. Skřivan, Rudolf (Author)
    Doleček, Rajko, 1925-2017 (Redactor)
    Davidová, Olga (Photographer)
    Subj. Headings čínská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Čínská kuchyně
    Z bohaté čínské kuchyně vybrali autoři hlavně ty předpisy, pro jejichž úpravu jsou na našem trhu dostupné suroviny. Kromě předpisů na studené předkrmy a omáčky, pokrmy z drůbeže, ryb, masa, rýžová, vaječná a zeleninová jídla,saláty, polévky a moučníky, uvádějí autoři také potřebné suroviny a seznamují s jejich úpravou a tepelným zpracováním. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.