Number of the records: 1
Divočák
Axell, Mikael, 1979- - Author
České vydání první - 142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-7541-323-9
Ernsth, Frida, - Author Wettainen, Stefan, - Photographer Kavinová, Alice - Translator
zvěřinová jídla černá zvěř
kuchařské receptyCall number B 60.500 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Uniform title Sauen. Česky Title statement Divočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen Portion of title Recepty z kančího masa Main entry-name Axell, Mikael, 1979- (Author) Edition statement České vydání první Publication Praha : Jan Vašut s.r.o., 2022 Phys.des. 142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-7541-323-9 National bibl. num. cnb003475082 Note Přeloženo z němčiny. Překlad Alice Kavinová. Obsahuje rejstřík Another responsib. Ernsth, Frida, 1981- (Author)
Wettainen, Stefan, 1968- (Photographer)
Kavinová, Alice (Translator)
Subj. Headings zvěřinová jídla * černá zvěř Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.55 , 639.111.1 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Kuchařské recepty z kančího masa na přípravu jednoduchých i slavnostnějších pokrmů, tradičních jídel od babiček i novější pojetí úpravy masa. Všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3. Zdroj anotace: Národní knihovna České RepublikyLoading…
Number of the records: 1