Number of the records: 1  

Zvěřina

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mangold, Matthias F., 1962- - Author
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-255-3
    Jak na to
      Neubauer, Mathias, - Photographer   Lang, Coco, - Photographer   Pour, Jiří - Translator
     zvěřina  zvěřinová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 409.168
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Zvěřina
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 409.168   

    Uniform title Wild. Česky
    Title statementZvěřina / Matthias F. Mangold ; fotografie: Matthias Neubauer, Coco Lang
    Main entry-name Mangold, Matthias F., 1962- (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2022
    Phys.des.62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-255-3
    National bibl. num.cnb003458534
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NotePřeloženo z němčiny. "Překlad © Jiří Pour" --Tiráž
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Neubauer, Mathias, 1970- (Photographer)
    Lang, Coco, 1974- (Photographer)
    Pour, Jiří (Translator)
    Subj. Headings zvěřina * zvěřinová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.55 , 641.55:637.54/.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Partition's nameObsahuje rejstřík
    Zvěřina
    Kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.