Number of the records: 1  

Jeho zákusek

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bloom, Penelope - Author
    221 stran ; 20 cm
    ISBN 978-80-7642-088-5
    Kontrast
      Charvátová, Jana, - Translator
     americké romány  erotické romány
    Call numberC 411.946
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vyžádáno (do 29.07.2024)C 411.946   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 411.946 a   
    Rožnov vypůjčeno (do 06.09.2024)C 411.946 R   

    Uniform title His treat. Česky
    Title statementJeho zákusek / Penelope Bloom ; z anglického originálu His treat přeložila Jana Charvátová
    Main entry-name Bloom, Penelope (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2021
    Phys.des.221 stran ; 20 cm
    ISBN978-80-7642-088-5
    National bibl. num.cnb003321437
    Edition Kontrast (Dobrovský)
    Another responsib. Charvátová, Jana, 1988- (Translator)
    Z cyklu Objekty touhy. 3
    Form, Genre americké romány * erotické romány
    Conspect821.111(73)-3 - Americká próza
    UDC 821.111(73)-31 , (0:82-993)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Z cyklu Objekty touhy. 3
    Další erotická romance, v níž se mladá žena pokouší vyřešit jak komplikace se svými uměleckými ambicemi, tak i vztah s přímým nadřízeným. Emily odlétá do Paříže, aby si splnila svůj životní sen a stala se oceňovanou umělkyní. Před touto zásadní cestou však musí ještě tři měsíce odolávat svému nadřízenému, jenž je pro ni nejen autoritou, ale především nebezpečným sexuálním symbolem. Uvědomuje si navíc, že tohoto muže zná již od školních let, kdy představoval v jejích snech první velkou (třebaže platonickou) lásku. Emily je ale pevně rozhodnutá, že jí nic nesmí narušit budoucí plány a proto se chce vůči svému šéfovi v čase před odletem chovat rezervovaně, s náležitým odstupem a se smyslem pro plnění výhradně pracovních povinností. Jenomže čtvrt roku je někdy příliš dlouhá doba. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.