Number of the records: 1  

Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Klíma, Petr - Author
    Vydání první - 219 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-88244-23-3
     obilná jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 401.840
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 29.05.2024)C 401.840   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 401.840 a   

    Title statementObilovinová kuchařka od polévek po dezerty : špalda, červená pšenice, kamut, pšenice ozimá, ječmen, žito, oves, jáhly, pohanka, kukuřice, rýže mnoha druhů, quinoa, amarant, čirok / Petr Klíma
    Main entry-name Klíma, Petr (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Smart Press, 2021
    Phys.des.219 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-88244-23-3 Kč 449.00
    National bibl. num.cnb003346182
    Subj. Headings obilná jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:633.1 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty
    Zdravé recepty z obilovin, přehledně rozdělené podle druhu. Popis využití a principy správného skladování. Příprava salátů, polévek, hlavních chodů, sladkých jídel, dezertů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.