Number of the records: 1  

Burgery

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dölle, Alexander - Author
    České vydání první - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7236-978-2
    Jak na to
      Schocke, Sarah - Author   Rynio, Jörn - Photographer   Habartová, Hana - Translator
     hamburgry  karbanátky
     kuchařské recepty
    Call numberC 401.163
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Burgery
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dětské vypůjčeno (do 19.06.2024)C 401.163 b   

    Uniform title Burger. Česky
    Title statementBurgery / autoři: Alexender Dölle & Sarah Schocke ; fotografie: Jörn Rynio
    Main entry-name Dölle, Alexander (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2015
    Phys.des.64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7236-978-2
    National bibl. num.cnb002709873
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NotePřeklad z němčiny Hana Habartová. Obsahuje rejstřík. Dotisk 2016
    Another responsib. Schocke, Sarah (Author)
    Rynio, Jörn (Photographer)
    Habartová, Hana (Translator)
    Subj. Headings hamburgry * karbanátky
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.514.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Burgery
    Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize. A zkrátka nepřijdou ani vegetariáni a vegani! Zaručený úspěch: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený . Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.