Number of the records: 1  

Český kapr v teplé a studené kuchyni


  1.  Vrabec, Vilém, 1901-1983 - Author
    Čestlice : P. Momčilová, c1999 - 62 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
    ISBN 80-85936-26-7
    Sešity zdravé výživy ;
     kapr  česká jídla
     kuchařské recepty
    Český kapr v teplé a studené kuchyni
    Title statementČeský kapr v teplé a studené kuchyni : speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den / Vilém Vrabec
    Main entry-name Vrabec, Vilém, 1901-1983 (Author)
    Issue dataČestlice : P. Momčilová, c1999
    Phys.des.62 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
    ISBN80-85936-26-7 Kč 59,00
    National bibl. num.cnb000719554
    Edition Sešity zdravé výživy
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Subj. Headings kapr * česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 597.551.2 , 641.568(437.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Český kapr v teplé a studené kuchyni
    80 skvělých receptů z pera legendy mezi českými šéfkuchaři a mnoho cenných rad pomůže mladým domácnostem obohatit zdravý jídelníček o vynikající klasické i nápadité rybí pokrmy teplé i studené kuchyně. (speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den). Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.