Number of the records: 1  

Zvěřina

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Steinbach, Alena - Author
    České vydání první - 192 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-7541-225-6
      Einwanger, Klaus-Maria - Photographer   Haase, Inga - Photographer   Mross, Eike - Photographer   Zibner, Benjamin, - Photographer   Borecká, Jaromíra, - Translator
     zvěřinová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 59.021
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Zvěřina
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 59.021   

    Uniform title Wild kochen!. Česky
    Title statementZvěřina / Alena Steinbach ; Klaus-Maria Einwanger: fotografi jídel, Inga Haase, Eike Mross, Benjamin Zibner: reportážní fotografie, fotografie přírody a zvířat
    Main entry-name Steinbach, Alena (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Jan Vašut s.r.o., 2020
    Phys.des.192 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-7541-225-6 Kč 599.00
    National bibl. num.cnb003275085
    NotePřeklad Jaromíra Borecká. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Einwanger, Klaus-Maria (Photographer)
    Haase, Inga (Photographer)
    Mross, Eike (Photographer)
    Zibner, Benjamin, 1979- (Photographer)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Translator)
    Subj. Headings zvěřinová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Zvěřina
    Klasické i moderní kuchařské recepty na srnčí, daňčí a vysokou zvěř, divočáka, zajíce, holuby, kachny, husy a bažanty. Rady na rozdělení masa z těchto zvířat. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.