Number of the records: 1  

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Učňová, Michaela - Author
    Vydání první - 202 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7404-316-1
    Edice ČT
     česká jídla  domácí hospodářství  přírodní léčitelství  lidové léčitelství
     příručky  kuchařské recepty  obrazové publikace
    Call numberB 57.872
    Umístění 64 - Domácí hospodářství. Vaření. Hotelnictví
    Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.872   
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 57.872 SV   
    Vltava k vypůjčeníB 57.872 Va   

    Title statementCo naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli / Michaela Učňová
    Main entry-name Učňová, Michaela (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Česká televize, 2019
    Phys.des.202 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7404-316-1 Kč 399,00
    National bibl. num.cnb003100362
    Edition Edice České televize
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings česká jídla * domácí hospodářství * přírodní léčitelství * lidové léčitelství
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace
    Conspect64 - Domácí hospodářství
    UDC 641.56(=162.3) , 64 , 615.83+615.89 , 615.89 , (035) , (083.12) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru64 - Domácí hospodářství. Vaření. Hotelnictví
    Document kindBOOKS
    Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
    Tato kniha vznikla podle divácky oblíbeného pořadu České televize a přináší nejen úspěšné návody a postupy z televizní obrazovky, ale i spoustu tipů a receptů navíc. Naučíte se připravovat kvalitní domácí pokrmy a produkty nezatížené zbytečnou chemií, osvojíte si léty prověřené tipy z domácího lékaře. Upečete si sytý kváskový chléb, aniž byste potřebovali pec. Vyzkoušíte si králíka na medu, švestkové rozpeky nebo nakládaný sýr a možná budete překvapeni, jak jednoduchá jejich příprava ve skutečnosti je. Stejně jako třeba výroba domácí šťávy, protože ovoce bývá stále na dosah, nebo ořechového likéru anebo pampeliškové kávy či doma uvařeného piva. Seznámíte se s tradičními metodami nakládání, kvašení, louhování a konzervace. Dozvíte se mnoho rad z lidového léčitelství, protože bylinky mají stejnou sílu dnes jako před sto lety. Co pomáhá na nachlazení, jak správně provádět Priessnitzův zábal, čím ulevit atopické pokožce anebo co přiložit na namožené svaly. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.