Number of the records: 1  

Jak jíst humra a další záhady správného stolování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Blom, Ashley - Author
    Vydání první - 159 stran : barevné ilustrace ; 17 cm
    ISBN 978-80-7549-263-0
    Esence
      Engelman, Lucy - Author   Brabcová, Blanka - Programmer
     stolování  etiketa
     příručky
    Call numberC 375.450
    Umístění 395 - Etiketa. Společenské chování
    Jak jíst humra a další záhady správného stolování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.450   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.450 v1   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 375.450 a   

    Uniform title How to eat a lobster and other edible enigmas explained. Česky
    Title statementJak jíst humra a další záhady správného stolování / Ashley Blomová ; ilustrace Lucy Engelmanová ; z anglického originálu How to eat a lobster and other edible enigmas explained ... přeložila Blanka Brabcová
    Main entry-name Blom, Ashley (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Euromedia, 2017
    Phys.des.159 stran : barevné ilustrace ; 17 cm
    ISBN978-80-7549-263-0 Kč 249,00
    National bibl. num.cnb002876098
    Edition Esence (Euromedia Group)
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Engelman, Lucy (Author)
    Brabcová, Blanka (Programmer)
    Subj. Headings stolování * etiketa
    Form, Genre příručky
    Conspect392 - Zvyky, mravy, obyčeje v soukromém životě
    UDC 395 , 392.81 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru395 - Etiketa. Společenské chování
    Document kindBOOKS
    Jak jíst humra a další záhady správného stolování
    Rady, jak zvládnout různé záludnosti při stolování - jíst celou rybu, humra, ústřice, suši, artyčoky, šneky, používat čínské hůlky, chléb jako příbor..., správně se chovat v restauraci. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.