Number of the records: 1  

Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Attl, Pavel, 1957- - Author
    2. aktualizované vydání - 59 stran, 26 nečíslovaných stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN 978-80-87411-81-0
      Studnička, Petr, - Author
     vysokoškolské kvalifikační práce  závěrečné práce
     učebnice vysokých škol  metodické příručky
    Call numberB 56.215
    Umístění 378 - Vysoké školství
    Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.215   

    Title statementZásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací / Pavel Attl, Petr Studnička
    Main entry-name Attl, Pavel, 1957- (Author)
    Edition statement2. aktualizované vydání
    PublicationPraha : Vysoká škola hotelová v Praze, 2017
    Phys.des.59 stran, 26 nečíslovaných stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-87411-81-0
    National bibl. num.cnb002876349
    Note500 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NoteUrčeno pro bakalářské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    Another responsib. Studnička, Petr, 1983- (Author)
    Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze (Publisher)
    Subj. Headings vysokoškolské kvalifikační práce * závěrečné práce
    Form, Genre učebnice vysokých škol * metodické příručky
    Conspect378 - Vysoké školy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 378.2 , 37.091.279.5(079) , (075.8) , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru378 - Vysoké školství
    Document kindBOOKS
    Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací
    Publikace přináší návod jak správně napsat závěrečnou kvalifikační práci, připomíná důležité parametry a náležitosti formálního charakteru a je cílena na konkrétní školu. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.