Number of the records: 1
Walsh, Kate - Author
215 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-7390-497-5
Knihy Omega
Dyková, Zuzana, - Translator
kuchařství kuchařské suroviny domácí výroba příprava jídel
příručky kuchařské receptyCall number C 372.287 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Real food projects. Česky Title statement Opravdové jídlo : 30 dovedností, 46 receptů pěkně od nuly / Kate Walsh ; z anglického originálu Real food projects ... přeložila Zuzana Dyková Main entry-name Walsh, Kate (Author) Publication Praha : Dobrovský s.r.o., 2016 Phys.des. 215 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-7390-497-5 National bibl. num. cnb002864766 Edition Knihy Omega (Dobrovský) Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Dyková, Zuzana, 1977- (Translator)
Subj. Headings kuchařství * kuchařské suroviny * domácí výroba * příprava jídel Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641.1/.3 , 334.714 , 641.55 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Návodná příprava jídel - mléčných výrobků, džemů, nakládané zeleniny, chutney, fermentovaných pokrmů, klobásek, pečení chleba ap. Recepty pro domácí vaření, pro obyčejné kuchyně (bez nákladného kuchyňského vybavení). Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1