Number of the records: 1  

Opravdové jídlo

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Walsh, Kate - Author
    215 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-7390-497-5
    Knihy Omega
      Dyková, Zuzana, - Translator
     kuchařství  kuchařské suroviny  domácí výroba  příprava jídel
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 372.287
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Opravdové jídlo
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 09.09.2024)C 372.287   

    Uniform title Real food projects. Česky
    Title statementOpravdové jídlo : 30 dovedností, 46 receptů pěkně od nuly / Kate Walsh ; z anglického originálu Real food projects ... přeložila Zuzana Dyková
    Main entry-name Walsh, Kate (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2016
    Phys.des.215 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-7390-497-5
    National bibl. num.cnb002864766
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Dyková, Zuzana, 1977- (Translator)
    Subj. Headings kuchařství * kuchařské suroviny * domácí výroba * příprava jídel
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641.1/.3 , 334.714 , 641.55 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Opravdové jídlo
    Návodná příprava jídel - mléčných výrobků, džemů, nakládané zeleniny, chutney, fermentovaných pokrmů, klobásek, pečení chleba ap. Recepty pro domácí vaření, pro obyčejné kuchyně (bez nákladného kuchyňského vybavení). Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.