Number of the records: 1  

Chvála české kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vydání - 477 stran : ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; 27 cm
    ISBN 978-80-904757-1-7
      Schreiberová, Jarmila, - Editor   Schreiber, Hugo, - Editor   Dörflová, Yvetta, - Editor
    16.-21. století
     kuchařství  dějiny gastronomie  česká jídla  stolování  potraviny  výživa člověka  kuchyňské vybavení  stolní nádobí  osobnosti
     monografie  obrazové publikace
    Call numberB 55.942
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Chvála české kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.942   

    Title statementChvála české kuchyně : tradice, jídlo, stolování, osobnosti / knihu k vydání připravili Jarmila a Hugo Schreiberovi, Yvetta Dörflová
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Perseus, 2016
    Phys.des.477 stran : ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile ; 27 cm
    ISBN978-80-904757-1-7
    National bibl. num.cnb002841525
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Another responsib. Schreiberová, Jarmila, 1949- (Editor)
    Schreiber, Hugo, 1943- (Editor)
    Dörflová, Yvetta, 1952- (Editor)
    Subj. Headings 16.-21. století * kuchařství - Česko * dějiny gastronomie - Česko * česká jídla * stolování - Česko * potraviny * výživa člověka * kuchyňské vybavení * stolní nádobí * osobnosti - Česko - 16.-21. století
    Form, Genre monografie * obrazové publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641/642(091) , 641.568(437.3) , 392.81 , 613.26/.29 , 613.2 , 641.5.06 , 642.72/.73 , 929-058.1 , (437.3) , (048.8) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Chvála české kuchyně
    Kniha mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.