Number of the records: 1  

Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Gulin, Dunja - Author
    Vydání první - 160 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-249-3124-1
      Scott, Toby - Photographer   Rákosníková, Jitka - Translator
     fermentované potraviny  jídla  racionální výživa
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 369.330
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 369.330   

    Uniform title Fermented foods for vitality & health. Česky
    Title statementKvašené potraviny pro vitalitu a zdraví : zlepšete své zažívání a nastartujte imunitu s vynikajícími recepty / Dunja Gulinová ; fotografie Toby Scott ; z anglického originálu Fermented foods for vitality & health ... přeložila Jitka Rákosníková
    Main entry-name Gulin, Dunja (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Ikar, 2016
    Phys.des.160 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-249-3124-1
    National bibl. num.cnb002781003
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Scott, Toby (Photographer)
    Rákosníková, Jitka (Translator)
    Subj. Headings fermentované potraviny * jídla * racionální výživa
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 663/664.098 , 641.55 , 613.2 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví
    Konzumace kvašených potravin může být skvělý způsob, jak přirozeným způsobem podpoříte svůj trávicí a imunitní systém. Kuchařka a odbornice na zdravou výživu Dunja Gulinová v této knize představuje přes 60 lahodných způsobů, jak zařadit fermentované pokrmy do každodenního jídelníčku. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.