Number of the records: 1  

Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu

  1. book

    book


     Doležálek, Jiří, 1920-1998 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 545, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     mlékárenský průmysl  tukový průmysl  potravinářská mikrobiologie
     učebnice vysokých škol
    Call numberC 42.985
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 42.985   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementMikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu : vysokošk. učeb. pro studium potravinářské technologie / Jiří Doležálek
    Main entry-name Doležálek, Jiří, 1920-1998 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 (Mír 1)
    Phys.des.545, [2] s. ; 8°
    ISBNKčs 47,00
    National bibl. num.cnb000690342
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note1615 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings mlékárenský průmysl * tukový průmysl * potravinářská mikrobiologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 579.67 , 664.3+665.1/.3 , 637.1/.3 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Všeobecná část pojednává o mikrobiálních enzymech, biochemických změnách základních součástí mléka, způsobených mikroorganismy, mikrobiologii různých druhů mléka a mléčných výrobků, o chorobách přenášených mlékemamléčnýmivýrobkyna člověka. Do metodické části je zařazen přehled baktérií důležitých v mlékárenském a tukařském průmyslu, určování a popis baktérií, identifikační klíče, mikrobiologická kontrola kontaminačních zdrojů apod.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.