Number of the records: 1  

Tolerance a lícování

  1. book

    book


     Konečný, František, 1913-1983 - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 87, [1] s. : [2] s. obr. příl. ; 8°
    Kurs technických znalostí. Příruční učební texty ;
     lícování  tolerance rozměrů  obrábění
     příručky
    Call numberC 42.543
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 42.543   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 42.543 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTolerance a lícování : určeno pro dělníky, učně a studenty / František Konečný
    Main entry-name Konečný, František, 1913-1983 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1962 (Mír)
    Phys.des.87, [1] s. : [2] s. obr. příl. ; 8°
    National bibl. num.cnb000689859
    Edition Kurs technických znalostí. Příruční učební texty ; 44
    NotePřehl. lit.. 9200 výt.
    Subj. Headings lícování * tolerance rozměrů * obrábění
    Form, Genre příručky
    Conspect621 - Strojírenství
    UDC 621.9 , 621.71 , 621.713.2 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Title statementČesko-moravský národní hospodář a samosprávný věstník : časopis národohospodářský, věnovaný zvláště zájmům rolnictva a živnostnictva
    Issue dataV Brně : [s.n.], 1884-1894
    Phys.des.sv.
    National bibl. num.cnb002359730
    NoteV číslování roč. navazuje na předchozí titul. Podnázvy se mění
    Before as Sekretář
    Informace o soustavě, hřídelích a dírách ISA, směrnicích pro jejich použití, základních úchylkách, mezních úchylkách netolerovaných rozměrů, zaokrouhlování, konstrukční části, odpovědnosti za toleranční údaje navýrobníchvýkresechapracovní přesnosti strojů jsou podány co nejsrozumitelněji. Početné tabulky doplňují výklad. 1894: 1-23 1892-1893: 1892-1893 1891: seš. 1-12 1890: seš. 1-12 1889: seš. 1-12 1888: seš. 1-12 1887: seš. 1-12 1886: 1-12 1885: 1-12
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.