Number of the records: 1  

Příručka pro tvarohářské mistry


  1.  Sties, Bohumil - Author
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 187, [2] s. ; 8°
    Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
      Šulc, Miroslav - Author
     tvaroh  mléčné výrobky
     příručky
    Call numberC 48.564
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 48.564   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPříručka pro tvarohářské mistry : určeno dělníkům a mistrům v mlékárenském prům. a žákům prům. školy mlékárenské, záv. škol práce a odb. učilišť / [autoři:] Bohumil Sties a Miroslav Šulc
    Main entry-name Sties, Bohumil (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 3)
    Phys.des.187, [2] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000477660
    Edition Knižnice potravináře
    Řada potravinářské literatury
    NotePřehl. lit.. S fot. a obr. v textu. Obálka: Ignác Janík. 1112 výt.
    Another responsib. Šulc, Miroslav (Author)
    Subj. Headings tvaroh * mléčné výrobky
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.1/.3 , 637.356.2 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Popisuje druhy tvarohů, jejich složení a vlastnosti, podrobně se zabývá technologií výroby i výrobou čerstvých tvarohových sýrů a specialit. Hodnotí současný stav výroby u nás i možnosti rozvoje v souvislosti se zahraničnímízkušenostmi. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.