Number of the records: 1  

Luštěniny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Taylor, Genevieve - Author
    Vydání první - 143 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-249-2787-9
      Schubertová, Markéta, - Translator
     luštěninová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 365.624
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Luštěniny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 365.624   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 365.624 a   

    Uniform title Bean cuisine. Česky
    Title statementLuštěniny: 100 neodolatelných receptů pro milovníky fazolí, čočky a cizrny / Genevieve Taylorová ; z anglického originálu Bean cuisine přeložila Markéta Schubertová
    Main entry-name Taylor, Genevieve (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Ikar, 2016
    Phys.des.143 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-249-2787-9
    National bibl. num.cnb002686792
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Schubertová, Markéta, 1970- (Translator)
    Subj. Headings luštěninová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:635.65 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Luštěniny
    Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Fazole, čočka i cizrna mají schopnost přijímat chutě bylinek a koření, proto vaření s nimi není jednotvárné. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.