Number of the records: 1
Kopec, Karel, 1929-2012 - Autor
Vyd. 1. - Praha : Grada, 2010 - 159 s. ; 21 cm
ISBN 978-80-247-2845-2, ISBN 978-80-247-6604-1
Zdraví & životní styl
zelenina dietetika výživa člověka
příručkyUmístění Údaje o názvu Zelenina ve výživě člověka / Karel Kopec Záhlaví-jméno Kopec, Karel, 1929-2012 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Grada, 2010 Fyz.popis 159 s. ; 21 cm ISBN 978-80-247-2845-2 978-80-247-6604-1 Číslo nár. bibl. cnb002086941 Edice Zdraví & životní styl Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla zelenina * dietetika * výživa člověka Forma, žánr příručky Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 635.1/.8 , 613.2 , 612.39 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/201005/contents/nkc20102086941_1.pdf Druh dok. KNIHY Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1