Number of the records: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Child, Julia, 1912-2004 - Author
    Vyd. 1. - Brno : Jota, 2014 - 895 s. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.)
    Populárně naučná
      Bertholle, Louisette - Author   Beck, Simone, - Author
     francouzská jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 359.894
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Umění francouzské kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 13.11.2024)C 359.894   

    Údaje o názvuUmění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
    Záhlaví-jméno Child, Julia, 1912-2004 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Jota, 2014
    Fyz.popis895 s. ; 24 cm
    ISBN978-80-7462-441-4 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002774683
    Edice Populárně naučná
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálMastering the art of French cooking
    Dal.odpovědnost Bertholle, Louisette (Autor)
    Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
    Předmět.hesla francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(44) , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Umění francouzské kuchyně
    Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně podle, které byl natočen film Julia a Julia. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.