Number of the records: 1
Child, Julia, 1912-2004 - Author
Vyd. 1. - Brno : Jota, 2014 - 895 s. ; 24 cm
ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.)
Populárně naučná
Bertholle, Louisette - Author Beck, Simone, - Author
francouzská jídla
kuchařské recepty příručkyCall number C 359.894 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Údaje o názvu Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek] Záhlaví-jméno Child, Julia, 1912-2004 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Jota, 2014 Fyz.popis 895 s. ; 24 cm ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002774683 Edice Populárně naučná Poznámky Obsahuje rejstřík Originál Mastering the art of French cooking Dal.odpovědnost Bertholle, Louisette (Autor)
Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
Předmět.hesla francouzská jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(44) , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně podle, které byl natočen film Julia a Julia. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1