Number of the records: 1  

Nejlepší zabijačkové speciality

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hlinovský, Alexander, 1968- - Author
    1. české vyd. - Praha : Slovart, 2014 - 95 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.)
     domácí zabijačka  vepřové maso  masné výrobky  uzeniny
     kuchařské recepty
    Call numberB 54.560
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Nejlepší zabijačkové speciality
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 12.07.2024)B 54.560   

    Title statementNejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová]
    Main entry-name Hlinovský, Alexander, 1968- (Author)
    Edition statement1. české vyd.
    Issue dataPraha : Slovart, 2014
    Phys.des.95 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN978-80-7391-912-2 (váz.)
    National bibl. num.cnb002638309
    NotePřeloženo ze slovenštiny. Obsahuje rejstříky
    OriginalNajlepšie zabíjačkové špeciality
    Subj. Headings domácí zabijačka * vepřové maso * masné výrobky * uzeniny
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.513.11 , 637.5'64 , 637.5+664.91/.95 , 637.523 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Nejlepší zabijačkové speciality
    Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.