Number of the records: 1  

Vliv mikrobiální infekce ve žlučových cestách na prognosu chirurgického léčení

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hájek, Miloš, 1931-2017 - Author
    1. vyd. - Praha : SZdN, 1969 - 69 s. ; 8°
    Albertova sbírka prací z operativních oborů ;
    Call numberC 68.779
    Umístění
    Vliv mikrobiální infekce ve žlučových cestách na prognosu chirurgického léčení
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 68.779   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVliv mikrobiální infekce ve žlučových cestách na prognosu chirurgického léčení / Miloš Hájek
    Main entry-name Hájek, Miloš, 1931-2017 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SZdN, 1969 (SČT 101)
    Phys.des.69 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000424917
    Edition Albertova sbírka prací z operativních oborů (Státní zdravotnické nakladatelství) ; 65
    NoteS tb. v textu. Obálka Josef Istler. 800 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Vliv mikrobiální infekce ve žlučových cestách na prognosu chirurgického léčení
    Na základě klinických materiálů a zkušeností dospívá autor k náležitě prověřenému stanovisku k etiopatogenezi zánětů žlučníku a k prognózám jeho operací. Zabývá se závislostí prognózy na peroperačně přítomné infekci žlučových cest a hodnotí operační riziko. Žlučovou infekci probírá se zřetelem k jejímu významu v chirurgii a věnuje pozornost metodice jejího výzkumu, její etiologii, patogenezi a terapii pomocí antibiotik. O operačních nálezech, pooperačním období a o pozdních operačních výsledcích pojednává v souvislosti s infekcemi ve žlučových cestách a z hlediska frekvence operačních a pooperačních komplikací. Obsahem závěrečných statí je zábrana vzniku a rozvinutí žlučové infekce a její zjišťování. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.