Number of the records: 1  

Analytische Methoden zur Untersuchung von Aminosäuren, Peptiden und Proteinen

  1. book

    book


     Dévényi, Tibor, 1947- - Author
    Budapest : Akadémiai Kiadó, 1968 - x, 347 s. : il.
      Gergely, János, - Author
     biochemie  organické sloučeniny  aminokyseliny  peptidy  bílkoviny  chemická analýza  analytické metody
     příručky
    Call numberC 68.155
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 68.155   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementAnalytische Methoden zur Untersuchung von Aminosäuren, Peptiden und Proteinen / T. Dévényi, J. Gergely
    Main entry-name Dévényi, Tibor, 1947- (Author)
    Issue dataBudapest : Akadémiai Kiadó, 1968
    Phys.des.x, 347 s. : il.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalAminosavak, peptidek, fehérjék
    Another responsib. Gergely, János, 1925-2008 (Author)
    Subj. Headings biochemie * organické sloučeniny * aminokyseliny * peptidy * bílkoviny * chemická analýza * analytické metody
    Form, Genre příručky
    Conspect577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    UDC 577.1 , 547.466 , 577.112.38 , 612.398.192 , 577.112.5/.6 , 547.96 , 577.112 , 543.06 , 577.2 , 543
    CountryMaďarsko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.