Number of the records: 1  

Italské sýry

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Coria, Federico - Author
    Praha : Pragma, 2014 - 289 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-7349-402-5 (brož.) :
      Moriondo, Claudia - Author   Mornadi, Eli - Author
     sýry  výroba sýrů
     přehledy
    Call numberC 358.139
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Italské sýry
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.139   

    Title statementItalské sýry = [Formaggi Italiani] : poznejte ochutnejte a objevte 100 italských sýrů / Federico Coria, Claudia Moriondo, Eli Mornadi ; [z italského originálu ... přeložila Michaela Líčeníková]
    Par.titleFormaggi Italiani
    Main entry-name Coria, Federico (Author)
    Issue dataPraha : Pragma, 2014
    Phys.des.289 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-7349-402-5 (brož.) : 380.00 Kč
    National bibl. num.cnb002603834
    NoteTerminologický slovníček
    OriginalFormaggi Italiani
    Another responsib. Moriondo, Claudia (Author)
    Mornadi, Eli (Author)
    Subj. Headings sýry - Itálie * výroba sýrů - Itálie
    Form, Genre přehledy
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.3 , (450) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Italské sýry
    Kategorie sýrů, konzervace a stolování, pokyny pro výběr a degustaci v obchodě. Deset ochutnávek jednotlivých produktů hodících se k různým příležitostem – chuťové vlastnosti, vhodná příloha, víno a jiné nápoje. Přehled jednotlivých druhů sýrů, některé jsou velmi vzácné, jiné velmi rozšířené. Poslední část knihy uvádí nejdříve obecné pokyny o zpracování italského sýra v tradičních pokrmech, následuje 33 předpisů na přípravu jídel od šéfkuchaře Chicco Coria – předkrmy, hlavní jídla a dezerty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.