Number of the records: 1  

Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Baroň, Mojmír - Author
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 - 50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN 978-80-7375-924-7 (brož.)
    Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis,
     víno  výroba vína  oxid siřičitý
     studie
    Call numberC 356.961
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 356.961   

    Title statementMožnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň
    Par.titlePossibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology
    Main entry-name Baroň, Mojmír (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Mendelova univerzita v Brně, 2013
    Phys.des.50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-924-7 (brož.)
    National bibl. num.cnb002573217
    Edition Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; 6 (2013), 8
    Note60 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Language noteČeské a anglické resumé
    Subj. Headings víno * výroba vína * oxid siřičitý
    Form, Genre studie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.25 , 663.2 , 543.272.51 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Document kindBOOKS
    Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.