Number of the records: 1  

Jak správně jíst

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dahlke, Rüdiger, 1951- - Author
    Vyd. 1. - Olomouc : Fontána, c2007 - 264 s. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7336-366-6 (váz.)
     racionální výživa  péče o zdraví
     příručky
    Call numberC 352.775
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Jak správně jíst
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 352.775   

    Title statementJak správně jíst : celostní cesta ke zdravé výživě / Ruediger Dahlke ; [přeložila Eva Bosáková]
    Portion of titleCelostní cesta ke zdravé výživě
    Varying form of titleNázev v prelimináriích: Pravda o tom, co jíme, proč a jak
    Main entry-name Dahlke, Rüdiger, 1951- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataOlomouc : Fontána, c2007
    Phys.des.264 s. ; 22 cm
    ISBN978-80-7336-366-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb001756705
    NotePřeloženo z němčiny. 1500 výt.
    OriginalRichtig Essen
    Subj. Headings racionální výživa * péče o zdraví
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.2 , 613 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200901/contents/nkc20071756705_1.pdf
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Jak správně jíst
    Živiny znamenají víc než se jen živit, neboť výživa a požitek ze života patří úzce k sobě. Správná výživa podporuje zdraví a vede k pozitivnímu životnímu postoji. Lékař a specialista na výživu R. Dahlke ve svém stěžejním díle popisuje tři pilíře zdravé výživy: – vyváženost, tj. smysluplný poměr bílkovin, tuků a uhlohydrátů; – plnohodnotnost, tedy v přirozeném stavu ponechané potraviny bez přídavných látek a konzervačních prostředků – vyvážená rovnováha kyselin a zásad spolu s výživou podle typu, která odpovídá individuální bytosti a jejím specifickým potřebám. Kniha dále obsahuje praktické tipy a odkazy s pestrou paletou receptů pro zdravý a vyvážený týdenní program. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.