Number of the records: 1  

Guláše z hrnce i kotlíku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hrevušová, Radka - Author
    České Budějovice : Dona, 2013 - 109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-7322-159-1 (brož.)
      Doležal, Vladimír, - Photographer
     guláše
     kuchařské recepty
    Call numberC 351.827
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Guláše z hrnce i kotlíku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 351.827 P   

    Title statementGuláše z hrnce i kotlíku / Radka Hrevušová ; fotografie Vladimír Doležal
    Main entry-name Hrevušová, Radka (Author)
    Issue dataČeské Budějovice : Dona, 2013
    Phys.des.109 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-7322-159-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb002462341
    Another responsib. Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
    Subj. Headings guláše
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Guláše z hrnce i kotlíku
    Klasická příprava gulášových polévek, gulášů z masa hovězího, vepřového, jehněčího a skopového, ze zvěřiny, z drůbeže, z ryb, rychlých gulášů z uzeniny nebo z konzervy a z různých druhů hub. Předpisy na bezmasé guláše - z brambor, sóji, cizrny, fazolí, cukety. Nechybí několik masových specialit, které s gulášem moc společného nemají (v alobalu, zapékané). Doplněno recepty na guláše z klokaního a pštrosího masa. V závěru je uvedena příprava různých druhů příloh. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.