Number of the records: 1
Aihara, Herman, 1920-1998 - Author
Olomouc : ANAG, c2009 - 117 s. ; 21 cm
ISBN 978-80-7263-531-3 (brož.)
makrobiotika racionální výživa dietoterapie kyseliny zásady (chemie)
příručkyCall number C 348.089 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Branch Place Info Signature Lidická ( příruční sklad ) k vypůjčení C 348.089
Štifter, Jan, 1984- - Author
Kubeš, Slavomír, - Photographer
Statistický úřad Evropských společenství Evropská unie
životní úroveň životní úroveň regionální ekonomie statistická šetřeníTitle statement Kyseliny a zásady / Herman Aihara ; [z anglického originálu ... přeložil Karel Machala] Main entry-name Aihara, Herman, 1920-1998 (Author) Issue data Olomouc : ANAG, c2009 Phys.des. 117 s. ; 21 cm ISBN 978-80-7263-531-3 (brož.) National bibl. num. cnb001928693 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Original Acid & alkaline Subj. Headings makrobiotika * racionální výživa * dietoterapie * kyseliny * zásady (chemie) Form, Genre příručky Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 613.261 , 613.2 , 613.2.03 , 54-32 , 54-36 , (035) Country Česko Language čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/200907/contents/nkc20091928693_1.pdf Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Document kind BOOKS Title statement Mezi kraji se držíme na špici / Jan Štifter ; foto: MAFA - Slavomír Kubeš Main entry-name Štifter, Jan, 1984- (Author) Another responsib. Kubeš, Slavomír, 1969- (Photographer)
Source document Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 19, č. 51 (29.02.2008).
-- Jižní Čechy Dnes. -- S. C3.Subj. Headings Statistický úřad Evropských společenství * Evropská unie * životní úroveň - Česko * životní úroveň - Evropa * regionální ekonomie - Evropa * statistická šetření - Evropa Form, Genre články Conspect 332 - Regionální ekonomie, regionální ekonomika Herman Aihara v této knize pečlivě studuje stav kyselin a zásad v těle a jejich vzájemné souvislosti. Svou pozornost zaměřuje na sjednocení západního pojetí kyselin a zásad a východních znalostí principu JIN a JANG, se kterým pracuje makrobiotika. Kniha vám pomůže osvětlit význam rovnováhy kyselin a zásad v těle a jejich vliv na fungování lidského organismu, poradí vám se správnou skladbou potravy a s orientací mezi kyselinotvornými a zásadotvornými potravinami na základě uvedených tabulek s určujícími hodnotami a nabídne zajímavé tipy pro zdraví a vitalitu. Jedná se o jedinečnou knihu, jíž bylo po světě prodáno na 170 000 výtisků. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1