Number of the records: 1  

Kyseliny a zásady

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Aihara, Herman, 1920-1998 - Author
    Olomouc : ANAG, c2009 - 117 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7263-531-3 (brož.)
     makrobiotika  racionální výživa  dietoterapie  kyseliny  zásady (chemie)
     příručky
    Call numberC 348.089
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Kyseliny a zásady
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 348.089   

    Title statementKyseliny a zásady / Herman Aihara ; [z anglického originálu ... přeložil Karel Machala]
    Main entry-name Aihara, Herman, 1920-1998 (Author)
    Issue dataOlomouc : ANAG, c2009
    Phys.des.117 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-7263-531-3 (brož.)
    National bibl. num.cnb001928693
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    OriginalAcid & alkaline
    Subj. Headings makrobiotika * racionální výživa * dietoterapie * kyseliny * zásady (chemie)
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.261 , 613.2 , 613.2.03 , 54-32 , 54-36 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200907/contents/nkc20091928693_1.pdf
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Kyseliny a zásady
    Herman Aihara v této knize pečlivě studuje stav kyselin a zásad v těle a jejich vzájemné souvislosti. Svou pozornost zaměřuje na sjednocení západního pojetí kyselin a zásad a východních znalostí principu JIN a JANG, se kterým pracuje makrobiotika. Kniha vám pomůže osvětlit význam rovnováhy kyselin a zásad v těle a jejich vliv na fungování lidského organismu, poradí vám se správnou skladbou potravy a s orientací mezi kyselinotvornými a zásadotvornými potravinami na základě uvedených tabulek s určujícími hodnotami a nabídne zajímavé tipy pro zdraví a vitalitu. Jedná se o jedinečnou knihu, jíž bylo po světě prodáno na 170 000 výtisků. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.