Number of the records: 1  

Víme, co jíme

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Žák, Lenka, 1982- - Author
    Praha : Eminent, 2012 - 175 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN 978-80-7281-444-2 (váz.)
     racionální výživa  obilniny  biopotraviny
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 347.785
    Umístění
    Víme, co jíme
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 347.785 P   

    Title statementVíme, co jíme : vědomé vaření / Lenka Žák Biolenka
    Portion of titleVědomé vaření
    Main entry-name Žák, Lenka, 1982- (Author)
    Issue dataPraha : Eminent, 2012
    Phys.des.175 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN978-80-7281-444-2 (váz.)
    National bibl. num.cnb002371204
    NotePod názvem: jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, Cesta k soběstačnosti
    Subj. Headings racionální výživa * obilniny * biopotraviny
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2 , 633.1 , 613.2:631.147 , 663/664:631.147 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    References (2) - ARTICLES
    Víme, co jíme
    Kuchařka Víme, co jíme - Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.