Number of the records: 1  

1000 nejzvídavějších dětských otázek

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Brno : CPress, 2012 - 120 s. : barev. il.
    ISBN 978-80-264-0015-8 (váz.)
      Fritz, Sabine - Author
     všeobecné znalosti  všeobecnosti a zajímavosti
     publikace pro děti  populárně-naučné publikace
    Call numberB 52.490/1
    Umístění 0/9 - Obecně naučné publikace
    1000 nejzvídavějších dětských otázek
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníB 52.490/1 b   

    Title statement1000 nejzvídavějších dětských otázek. 1. díl, Naše tělo, jídlo a pití, rostliny a zvířata / Sabine Fritzová ... [et al. ; překlad: Nina Fojtů]
    Portion of titleNaše tělo, jídlo a pití, rostliny a zvířata
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBrno : CPress, 2012
    Phys.des.120 s. : barev. il.
    ISBN978-80-264-0015-8 (váz.)
    National bibl. num.cnb002346618
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Original1000 interessantesten Kinderfragen
    Another responsib. Fritz, Sabine (Author)
    Subj. Headings všeobecné znalosti * všeobecnosti a zajímavosti
    Form, Genre publikace pro děti * populárně-naučné publikace
    Conspect00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    UDC 0/9 , (0.062) , (0.053.2)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru0/9 - Obecně naučné publikace
    Document kindBOOKS
    1000 nejzvídavějších dětských otázek
    Proč jsou plameňáci růžoví? Proč stříhání vlasů nebolí? Proč jsou lidé většinou praváci? Jak se jmenují nejmenší savci na světě? V této knize naleznete odpovědi na zvídavé otázky, které zaujmou dětského i dospělého čtenáře. Lehkou a zábavnou formou získáte spoustu informací o lidském těle, zdravé výživě a zvířatech a rostlinách. Děti jistě ocení i tipy na spoustu zábavných experimentů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.