Number of the records: 1  

Onemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kohout, Pavel, 1962- - Author
    1. vyd. - Praha : Forsapi, c2008 - 109 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-903820-7-7 (brož.)
    Rady lékaře, průvodce dietou ;
      Pavlíčková, Jaroslava - Author
     peptický vřed  nemoci trávicího ústrojí  dietoterapie  dietní jídla
     kuchařské recepty  populárně-naučné publikace
    Call numberC 339.814
    Umístění 616.3 - Nemoci trávicího ústrojí
    Onemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 339.814   

    Title statementOnemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku / Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková
    Main entry-name Kohout, Pavel, 1962- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Forsapi, c2008
    Phys.des.109 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-903820-7-7 (brož.)
    National bibl. num.cnb001745535
    Edition Rady lékaře, průvodce dietou ; 4
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Pavlíčková, Jaroslava (Author)
    Subj. Headings peptický vřed * nemoci trávicího ústrojí * dietoterapie * dietní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * populárně-naučné publikace
    Conspect616 - Patologie. Klinická medicína
    UDC 616.33/.342-002 , 616.32/.37 , 615.874.2 , 641.563 , (083.12) , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200806/contents/nkc20081745535_1.pdf
    Ve volném výběru616.3 - Nemoci trávicího ústrojí
    Document kindBOOKS
    Onemocnění jícnu, vředová choroba žaludku a dvanáctníku
    Tato kniha je určena pro širokou obec pacientů, kteří trpí chorobami žaludku, jícnu či dvanáctníku. Autoři si kladou za cíl, aby zde pacienti našli odpovědi na své otázky, které se týkají jejich zdravotního stavu, režimových opatření či diety a léčby, která by jim měla pomoci. Knížka obsahuje recepty vhodných jídel, to znamená těch, které nepodporují tvorbu kyseliny solné v žaludku, resp. jsou schopné ji neutralizovat. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.