Number of the records: 1  

100 let organizovaného českého bramborářství

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Jun, Jaromír - Author
    Havlíčkův Brod : Ústřední bramborářský svaz České republiky, 2008 - 109 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 22 cm
    ISBN 978-80-904212-0-2 (váz.)
      Novák, František, - Author
     brambory  pěstování polních rostlin  zpracování zemědělských produktů  dějiny zemědělství
     jubilejní publikace
    Call numberC 333.850
    Umístění 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    100 let organizovaného českého bramborářství
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 333.850   

    Title statement100 let organizovaného českého bramborářství : 1908-2008 / Jaromír Jun, František Novák
    Portion of titleSto let organizovaného českého bramborářství
    Main entry-name Jun, Jaromír (Author)
    Issue dataHavlíčkův Brod : Ústřední bramborářský svaz České republiky, 2008
    Phys.des.109 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 22 cm
    ISBN978-80-904212-0-2 (váz.)
    National bibl. num.cnb001819198
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Novák, František, 1946- (Author)
    Subj. Headings brambory - Česko - 20.-21. století * pěstování polních rostlin - Česko - 20.-21. století * zpracování zemědělských produktů - Česko - 20.-21. století * dějiny zemědělství - Česko - 20.-21. století
    Form, Genre jubilejní publikace
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC 633.491 , 633 , 631.56 , 63(091) , (437.3) , (082.2)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Document kindBOOKS
    100 let organizovaného českého bramborářství
    Publikace mapuje svazovou činnost pěstitelů brambor v našich zemích v uplynulých 100 letech. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.