Number of the records: 1  

Pórek na 160 způsobů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Havlů, Karina, 1951-2018 - Author
    Vyd. 1. - Praha : Vyšehrad, 2007 - 111 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7021-856-3 (brož.)
     zeleninová jídla  pór
     kuchařské recepty
    Call numberC 330.669
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Pórek na 160 způsobů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.669   

    Title statementPórek na 160 způsobů : 160 receptů / Karina Havlů
    Main entry-name Havlů, Karina, 1951-2018 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Vyšehrad, 2007
    Phys.des.111 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7021-856-3 (brož.)
    National bibl. num.cnb001709362
    Subj. Headings zeleninová jídla * pór
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:635.261 , 641.55:635.1/.8 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Document kindBOOKS
    Pórek na 160 způsobů
    Autorka kulinářských knih Karina Havlů přichází s další novinkou na knižní trh, tentokrát s naprosto běžnou, lehce dostupnou zeleninou – s pórkem. O tom, že pórek není pouze obyčejná zelenina, která si ani nezaslouží samostatnou knížku, vás její autorka přesvědčí snadno. Pórek je navíc oproti jiným druhům i finančně lehce dostupný. Přitom lze z této zeleniny připravit pestrý jídelníček od polévek až po teplá jídla, ba dokonce i slavnostní tabuli. Kromě kapitol o polévkách, masových, rybích, drůbežích a králičích pokrmech obsahuje kniha i mnoho receptů např. na těstoviny, rýži, bramborové a houbové pokrmy, pomazánky, saláty a v neposlední řadě i pórkové speciality. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.