Number of the records: 1  

Francouzské sýry

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Masui, Kazuko - Author
    Vyd. 1. - Praha : Slovart, 2007 - 288 s. : barev. il., mapa ; 25 cm
    ISBN 978-80-7209-994-8 (brož.)
    Velký ilustrovaný průvodce
      Yamada, Tomoko - Author
     sýry  výroba sýrů
     encyklopedie
    Call numberC 328.149
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Francouzské sýry
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 328.149   

    Title statementFrancouzské sýry / Kazuko Masui, Tomoko Jamada ; předmluva Joël Robuchon ; fotografie Johei Murujama ; [z anglického originálu ... přeložila Jiřina Stárková]
    Main entry-name Masui, Kazuko (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Slovart, 2007
    Phys.des.288 s. : barev. il., mapa ; 25 cm
    ISBN978-80-7209-994-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb001746972
    Edition Velký ilustrovaný průvodce
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalEyewitness companions - French cheeses
    Another responsib. Yamada, Tomoko (Author)
    Subj. Headings sýry - Francie * výroba sýrů - Francie
    Form, Genre encyklopedie
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC (44) , 637.3 , (031)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Francouzské sýry
    Ideální průvodce při výběru a určování francouzských sýrů. Najdete zde více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu.Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, chuti a vůni příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.