Number of the records: 1  

Antonio Rosmini

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Prini, Pietro, 1915- - Author
    Vyd. 1. - Olomouc : Refugium Velehrad-Roma, 2006 - 247 s. ; 21 cm
    ISBN 80-86715-53-1 (brož.)
    Současné otázky ;
     Rosmini-Serbati, Antonio, 1797-1855
     italská filozofie  katolická filozofie
     studie
    Call numberC 324.160
    Umístění 14 - Filozofické směry a školy
    Antonio Rosmini
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.160   

    Title statementAntonio Rosmini : od nepřijetí k uznání / Pietro Prini ; [z italského originálu ... přeložil Josef Bradáč]
    Portion of titleOd nepřijetí k uznání
    Spine TitleAntonio Rosmini - od nepřijetí k uznání
    Main entry-name Prini, Pietro, 1915- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataOlomouc : Refugium Velehrad-Roma, 2006
    Phys.des.247 s. ; 21 cm
    ISBN80-86715-53-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb001688708
    Edition Současné otázky ; 21
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    OriginalIntroduzione a Rosmini
    Subj. Headings Rosmini-Serbati, Antonio, 1797-1855 * italská filozofie - 19. století * katolická filozofie - Itálie - 19. století
    Form, Genre studie
    Conspect14 - Filozofické systémy a hlediska
    UDC 14(450) , 14:272 , (450) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru14 - Filozofické směry a školy
    Document kindBOOKS
    Antonio Rosmini
    "Ontologista", jak se uvádělo v místech vyhrazených ve scholastických příručkách pro nadstandardní filosofy, Rosmini - dnes rehabilitovaný, čeká na svou beatifikaci - poprvé mezi západními filosofy užíval výraz theosis, theoria: kontemplovat Boha. Dramatický život, a to i z jeho politické tvorby z doby Garibaldiho, a inspirativní ukázky z jeho děl, zpřístupňuje janovský historik filosofie. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.