Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 1  
Váš dotaz: Názvové údaje = "Mastering the art of French cooking volume two"
  1. Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák.    V Brně : JOTA, 2015 . 727 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7462-866-5 - C 359.894/2
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.