Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 26  
Váš dotaz: Věcné téma = "zvěřinová jídla"
  1. Divočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen.    Praha : Jan Vašut s.r.o., 2022 . 142 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-323-9 - B 60.500
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe.    Praha : Vašut, 2021 . 87 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-239-3 - C 400.911
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  3. Jednoduše & dokonale Ryby, drůbež, zvěřina / Roman Vaněk, Jana Vaňková.    Praha : Prakul Production, s.r.o., 2021 . 94 stran barevné ilustrace, portréty ; . ISBN 978-80-87737-58-3 - B 59.651
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000

  4. "Kuchař musí být zbožíznalec a obchodník, jinak koupí plevel" : za zvěřinou do budějovické restaurace Metropol / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 230 (01.10.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  5. Kuchařka. 6, Zvěřina, ryby, mořští živočichové / text a fotogr. Vladimír Doležal ; Ilustr. Miloslav Martenek ; Graf. úprava Jiří Jabulka .    České Budějovice : Dona, 1993 . 138 s., [16] s. obr. příl. il. . ISBN 80-85463-23-7 - P 20.693/6
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická příruční sklad10/000

  6. Kulinaření s Hubertem : [600 receptů myslivecké kuchyně] / Oldřich Koudelka ; Ilustr. Bohumil Ceplecha ; Fotogr. Milan Richtrmoc ; Graf. úprava Michal Eben.    [Praha] : Lunarion, [1994] . 205 s., [16] s. barev. fotogr. . ISBN 80-85774-12-7 - C 284.161
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  7. Lovcova kuchyně : kuchyňská úprava všech druhů zvěře pernaté a srstnaté / poměrům naší domácí kuchyně přizpůsobil Václav Soukup.    Praha : Hejda a Tuček, [1909] . 279 s.

    Lovcova kuchyně
  8. Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři / František Janalík a Jiří Marhold ; [ilustrace Jiří Winter-Neprakta].    Praha : Plot, 2003 . 151 s. il. ; . ISBN 80-86523-22-5

    Lovecká kuchařka, aneb, Zvěřina a ryby nejen na talíři
  9. Medvědí tlapa je pořád hitem : známý šéfkuchař v rámci seriálu MF DNES navštívil restauraci Hubert v Hluboké nad Vltavou, kde připravují vyhlášenou zvěřinu / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 276 (26.11.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  10. Moderní myslivecká kuchařka / Zdeněk Schejbal ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Ladislav Hulínský.    České Budějovice : Dona, 2007 . 139 s., [8] s. barev. obr. příl. il. ; . ISBN 978-80-7322-108-9 - C 328.889
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.