Výsledky vyhledávání
- *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Fleischschweine: Leitfaden der Haltung und Erzeugung / Jacob L. Höges. Hamburg : Parey, 1966 . 177 s. il. - C 59.521
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Komodity akvakultury / František Vácha, Hana Buchtová. České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005 . 150 s. il. ; . ISBN 80-7040-758-1 - S 30.989
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/1 0 0 - Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.]. Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 . 247 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-85-8 (váz.) - C 357.501
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Manual for printing animal fibres and mixed fabrisc containing animal fibres. [S.l.] : I.G.F.A., 1937 . 461 s. tb. - C 16.808
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - Naklepnout, vylít, zatřást ; Kolotoč denně zpracuje na 70 tisíc vajec : jihočeský šéfkuchař se v dalším díle gastronomického seriálu MF Dnes zajímal o výrobu majonéz v českobudějovickém podniku Záruba M&K / Petr Stupka ; foto: Ladislav Němec. -- In: Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 18 (21.01.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4. il.
- Odborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář / Josef Tašl. Tábor : OSSIS, 2019 . 176 stran ilustrace, portréty, faksimile ; . ISBN 978-80-86659-58-9 - C 388.627
Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, masoPobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - Protein and lipid oxidation in fish - pathways, kinetics and products = Oxidace proteinů a lipidů u ryb - dráhy, kinetika a produkty / Nima Hematyar. Vodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2019 . 112 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-7514-092-0 - C 396.804
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Průmyslové zpracování jatečné drůbeže / Vítězslav Orel a kol.. Praha : SNTL, 1962 . 266 s. il., [1] příl. ;
- C 42.064
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
Průmyslový drůbežář : technologie pro 2. roč. odb. učilišť a učňovských škol / Josef Vavroušek. Praha : SNTL, 1967 . 255, [1] s. - C 61.915
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 1 0/0 0 0 - Včelí vosk : získávání, zpracování a mnohostranné využití / Armin Spürgin ; z němčiny přeložil Dalibor Titěra. Praha : Brázda, 2023 . 152 stran barevné ilustrace . ISBN 978-80-209-0464-5 - C 417.111
Umístění: 638 - Chov hmyzu. Včelařství