Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Věcné téma = "znalostní ekonomika Česko"
  1. Bílá kniha výzkumu, vývoje a inovací v ČR / Karel Klusáček (vedoucí projektu), Zdeněk Kučera, Michal Pazour.    Praha : Sociologické nakladatelství, 2008 . 96 s. . ISBN 978-80-86429-99-1 (brož.) - C 340.717
    Umístění: 001 - Informatika. Znalosti. Objevy a vynálezy
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. Kniha zahraničních dobrých praxí při realizaci politik výzkumu, vývoje a inovací / Karel Klusáček (vedoucí projektu), Zdeněk Kučera, Michal Pazour a kol..    Praha : Sociologické nakladatelství, 2008 . 138 s. . ISBN 978-80-7419-000-1 (brož.) - C 340.716
    Umístění: 0 - VŠEOBECNOSTI. Věda. Výzkum. Vynálezy. Objevy. Management
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Růst, stabilita a konkurenceschopnost III : Česká republika v globalizované a znalostní ekonomice / Anna Kadeřábková a kol..    Praha : Linde, 2007 . xi, 380 s. il. ; . ISBN 978-80-86131-71-9 (brož.) - C 326.152
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  4. Růst, stabilita a konkurenceschopnost IV : Česká republika v globalizované a znalostní ekonomice / Anna Kadeřábková a kol..    Praha : Linde, 2008 . ix, 389 s. il. ; . ISBN 978-80-86131-79-5 (brož.) - C 330.030
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  5. Zelená kniha výzkumu, vývoje a inovací v ČR / Karel Klusáček, Zdeněk Kučera, Michal Pazour a kol..    Praha : Technologické centrum Akademie věd ČR, 2008 . 100 s. 1 CD-ROM . ISBN 978-80-86429-89-2 (brož.) - C 340.715
    Umístění: 0 - VŠEOBECNOSTI. Věda. Výzkum. Vynálezy. Objevy. Management
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.