Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 24  
Váš dotaz: Věcné téma = "zmrzliny"
  1. Aby za kávou nemuseli jezdit, otevřeli si podnik : k prázdninám patří výlety nejen do přírody, ale i za dobrotami. MF DNES přináší výběr podniků v kraji, kam stojí za to vyrazit / Monika Filipová ; foto: Petr Lundák, MAFRA, M. Filipová, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 32, č. 176 (02.08.2021), s. 12.  Ilustrace

    článek
  2. The best of Apetit : 150 sladkých receptů : nejlepší moučníky na neděli, slavné dorty a dezerty, buchty a sladká jídla, domácí zmrzlina, poháry.    Praha : Burda Praha spol. s r.o., [2017] . 230 stran barevné ilustrace, portréty ; . ISBN 978-80-87575-82-6 - B 56.644
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  3. Bylinkové kouzlení. VI. díl / Dita Oškerová.    Praha : Dita Oškerová, [2022?] . 116 stran barevné ilustrace, 1 portrét ; . ISBN 978-80-907716-5-9 - C 394.012/6
    Umístění: 615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. Domácí nanuky / Christa Schmedes ; fotografie: Vivi D'Angelo, Auen60 Photography.    Praha : Vašut, 2020 . 62 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-247-8 - C 394.216
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  5. Hitem jsou teď exotické chutě / (din) ; foto: archiv redakce.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- č. 147 (26.06.2019), s. 4.  Ilustrace

    článek
  6. Chuť původního nanuku Míša je pro zmzlináře ta nejlepší : gulášovou nebo klobásovou zmrzlinu zákazník v Gelaterii Strážný nenajde: Zmrzlinové chuti musejí mít logiku a zmrzlinář Stanislav Žák tvrdí, že v jednoduchosti je síla / (aja) ; foto: Deník/Jana Vandlíčková.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 178 (04.08.2021), strana 3.  Ilustrace

    článek
  7. Jahody míří z pole přímo do zmrzliny : lidé, kteří si přijdou na pole k Bavorovu na Strakonicku pro jahody, si mohou u plantáží pochutnat na zmrzlině nebo kávě pražené v místní pražírně / Linda Stárková ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 25, č. 159 (10.07.2014). Jižní Čechy Dnes -- S. B3.  il.

    článek
  8. Lidé se nebojí experimentů, říká zmrzlinář Jiří Hochman : těm, kteří mají rádi chladivé mlsání, servíruje vyhlášený zmrzlinář třeba příchuť krupicové kaše / (din) ; foto: archiv Moccacafé Tábor.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Číslo 156 (09.07.2021), strana 2.  Ilustrace

    článek
  9. Nejlepší ocenění? Pozvánka k mistrovi : Jiří Hochman z Tábora se z evropského klání zmrzlinářů vrátil s uznáním novinářů / Alena Šatrová ; foto: Eva Krejsová.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 173 (28.07.2018), s. 4.  Ilustrace

    článek
  10. Nejlepším zmrzlinářem v České republice se stal Táborák Jiří Hochman / Alena Šatrová ; foto: archiv Deníku.   -- In:  Českobudějovický deník -- ISSN 1802-0798. -- Č. 82 (06.04.2017), s. 2.  Ilustrace

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.