Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Věcné téma = "výroba uzenin"
  1. Hlubočtí řezníci umí výborné paštiky / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš a Ladislav Němec, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 256 (01.11.2012). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B4.  il.

    článek
  2. Nové, tepelně neopracované masné výrobky / Drábová Petra.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- 10/294 (17.12.1999), s. příloha Jižní Čechy Dnes, s. 5. 

    článek
  3. Odborná příručka pro uzenáře / Josef Kubelka.    Tábor : OSSIS, 2020 . 103 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-86659-61-9 - C 394.455
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  4. Osmdesát metráků lovečáku týdně / Václav Buček.   -- In:  Hlas ’91 -- 3/49 (1993), s. 1 a 3. 

    článek
  5. Pro hovězí maso na šumavskou farmu, kde mají vlastní chov, krmení i porážku : uznávaný kuchař navštívil farmu ZEFA Volary na Prachaticku / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 107 (09.05.2013). Jižní Čechy Dnes -- S. B4.  il.

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.