Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Věcné téma = "uzení"
  1. Anleitung zum Mästen des Rindviehes, der Schafe, Schweine, Gänse, Hühner und Truthühner : nebst einem Anhange über die Räucherungsart des Hamburger Rindfleisches, des Westphälischen Schinken und de Pommerschen Gänsebrüste / nach den Localverhältnissen Böhmens bearbeitet von Anton Seibt.    Prag : J.G. Calve'sche Buchhandlung, 1831 . 94 s.

    Anleitung zum Mästen des Rindviehes, der Schafe, Schweine, Gänse, Hühner und Truthühner
  2. Domácí řeznická kuchařka / Josef Dušátko.    Brno : CPress, 2016 . 163 stran, 16 stran obrazových příloh ilustrace (některé barevné) ; . ISBN 978-80-264-0995-3 - C 365.483
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  3. Domácí uzení : ryby, maso, drůbež / Maria Sartor.    Praha : Vašut, 2019 . 96 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7541-176-1 - C 390.030
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Na Sadech dospělé10/000

  4. Domácí uzení masa na grilu i v udírně / Will Fleischman ; z anglického originálu Smoking meat ... přeložila Květa Palowská.    Praha : Euromedia, 2017 . 191 stran ilustrace (převážně barevné) ; . ISBN 978-80-7549-077-3 - C 373.986
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr00/010

  5. Grily, krby, udírny / Dalibor Pírko.    Brno : CP Books, 2005 . 72 s. barev. il. ; . ISBN 80-251-0245-9 - C 319.378
    Umístění: 682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Rožnov10/000

  6. Kuchařka. 4, Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů.    České Budějovice : Dona, 1993 . 131 s., 8 s. fot. příl. il. . ISBN 80-85463-19-9 - P 20.693/4
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická příruční sklad10/000

  7. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Osnovy technologii posola, kopčenija i suški ryby / N.A. Voskresenskij.    Moskva : GIZLEGPIŠČEPROM, 1953 . 410 s. il., tab. - C 25.733
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  8. Udíme ryby s Milošem Štěpničkou : původní česká publikace / Miloš Štěpnička ; fotografie Vladimír Doležal.    České Budějovice : Dona, 2012 . 160 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7322-153-9 (brož.) : - C 349.198
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  9. Udíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan.    [Praha] : Slovart, [2016] . 224 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-7529-191-2 - B 56.000
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  10. Udírny : [konstrukce, stavba, uzení] / Václav Vlk.    Praha : Grada, 2007 . 109 s. il. (převážně barev.), plány ; . ISBN 978-80-247-1828-6 (brož.) - C 327.022
    Umístění: 682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000
    Na Sadech dospělé10/000
    Suché Vrbné10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.