Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 30  
Váš dotaz: Věcné téma = "společné stravování"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Centralizace výroby ve společném stravování / Olga Vaništová.    Praha : Merkur, 1978 . 121 s., 36 s. obr. - C 215.883
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. Cizinci nebudou bloudit po městě, těší Čavoše / Patrik Čavoš, Pavel Kortus.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 32, č. 235 (11.10.2021), s. 16. 

    článek
  3. Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka].    Praha : SZdN, 1957 . 380 s., [90] s. obr. příl.

    Co máme vědět o přípravě pokrmů
  4. Dynamo se přiblíží zahraničí, na servis chce lákat i posily : do několika týdnů se začnou budějovičtí fotbalisté stravovat společně na Střeleckém ostrově / Pavel Kortus ; foto: Petr Lundák, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 32, č. 235 (11.10.2021), s. 16.  Ilustrace

    článek
  5. Ekonomika 2 pro střední a vyšší hotelové školy / František Smetana, Eva Marešová.    Praha : Fortuna, 2000 . 221 s. il. ; . ISBN 80-7168-730-8 (brož.) : - C 344.563
    Umístění: 658 - Řízení a správa podniku. Podniková ekonomika
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  6. Ekonomika a organizace společného stravování : pro 4. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník-servírka / Pavol Šišovský, Andrej Kostelník, Karol Gara ; [ze slovenštiny přeložila Marie Pösingerová].    Praha : Merkur, 1984 . 154 s. . ISBN (váz.) - C 329.924
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  7. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Ekonomika a organizácia odvetví : pre 3. ročník stredných ekonomických škôl / Mikuláš Andris, Ján Kyndl.    Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1970 . 166 s. il. ; - C 75.424
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  8. Ekonomika a plánování společného stravování / F.A. Maximenko ; přeložil překladatelský kolektiv Ústavu pro výzkum vnitřního obchodu.    Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 . 170, [1] s.

    Ekonomika a plánování společného stravování
  9. Food & beverage management / Blanka Zimáková.    Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 . 146 s. il. ;
    . ISBN 978-80-86578-74-3 - S 32.883
    Umístění: 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  10. Food Service : časopis moderní gastronomie.    Praha : České a Slovenské odborné nakladatelství, 1991-2011 .  svazků . Roky odběru: 1991,93-95,2002-11 . ISSN 1210-406X , Čísla a Svazky

    časopis

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.