Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Věcné téma = "senzorická analýza"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1990 . 1 sv. . ISBN 80-7080-047-X - S 19.779/Bv1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný.    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993 . 196 s. obr., tab. ; . ISBN 80-85120-34-8 - C 279.259
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Porovnání výtěžnosti a senzorických vlastností masa okouna říčního (Perca fluviatilis L.) chovaného v intenzivním a extenzivním systému = Comparative study of the slaughter yield and sensory analysis of flesh Eurasian perch (Perca fluviatilis L.) cultured in intensive and extensive conditions / V. Stejskal ... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 44, č. 2 (duben-červen 2008), s. 37-43. 

    článek
  4. Sensorická analýza potravin / Jan Pokorný, Helena Valentová, Zdeňka Panovská.    Praha : Vydavatelství VŠCHT, 1998 . 95 s. il. . ISBN 80-7080-329-0 - S 25.129
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. Sensorická analýza potravin : laboratorní cvičení / Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil.    Praha : Vydavatelství VŠCHT, 1997 . 62 s. obr., tab. . ISBN 80-7080-278-2 - S 23.915
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  6. Senzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová.    V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1997 . 101 s. il. . ISBN 80-7157-283-7 - S 24.564
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb / P. Vejsada, F. Vácha.    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] . 25 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.) - C 342.405
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Lidická příruční sklad10/000

  8. Senzorické hodnocení potravin / Alžbeta Jarošová.    V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001 . 84 s. . ISBN 80-7157-539-9 - S 27.942
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.