Výsledky vyhledávání
- Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska : regionální kuchařka / Petra Pospěchová. Praha : Smart Press, 2023 . 315 stran barevné ilustrace, mapy ; . ISBN 978-80-88244-31-8 - C 413.394
Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně - Jan Šimánek, Doudlebsko v kuchyni a u stolu. Lidová strava z jihu Čech / Tomáš Sterneck. -- In: Jihočeský sborník historický -- ISSN 0323-004X. -- ISBN 978-80-7646-030-0. -- Ročník 91 (2022), strana 309-314.
- Jihočeská lidová strava na příkladu národopisné oblasti Doudlebska : (od poloviny 17. do počátku 20. století) / Jan Šimánek ; foto archiv autora; 2x Felix Goltz, zapůjčila Marie Hlachová; foto zapůjčila rodina Šnajdrova; 8x Helena Motyčková; foto ze sbírek Jihočeského muzea v Českých Budějovicích ; kresba Karla Hlubučka, ze sbírek Jihočeského muzea v Českých Budějovicích. -- In: Jihočeský sborník historický -- ISSN 0323-004X. -- ISBN 978-80-7646-020-1. -- Roč. 90, (2021), s. 178-216. Ilustrace
- Lidový jídelníček na staré Šumavě / Lumír Kothera. -- In: Šumavský kalendář -- (2012), s. 111-114. Ilustrace
- Některé pokrmy ze staré Šumavy. -- In: Šumavský kalendář -- (1992), s. 143-145.
- Od talíře k talíři Píseckem : poznejte památky a regionální gastronomii na Písecku. Písek : Městský úřad Písek, odbor školství a kutury ve spolupráci s destinační společností Píseckem, s.r.o., [2016] . 26 stran barevné ilustrace, mapy ; . ISBN 978-80-906583-0-1 - C 370.838
Umístění:Pobočka Volné Nedostupné / Prezenčně Vypůjčené Rezervace Kde najdu? Lidická 0 0/1 0 0