Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 107  
Váš dotaz: Věcné téma = "potravinářská technologie"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Die Bierbrauerei : drei Bände. 1. Band, Die Technologie der Malzbereitung / von Karl Schuster.    Stuttgart : Ferdinand Enke, 1963 . xii, 496 s. il., tab., gr. + 1 sklád. příl. - C 66.565/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Biochemie und Technologie der Hefe / Emil Bergander.    Dresden : Steinkopff, 1959 . 10, 190 s. - C 34.253
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Biológia a cvičenia : pre 2. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskej technológie / Oldřich Maštálka, Rudolf Zíma ; [z čes. orig. prel. Eva Sekurisová].    Bratislava : Alfa, 1968 . 253 s. 5 ; - C 67.157
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. Bonno drinks : katalog nápojů a nápojových technologií.    České Budějovice : Bonno gastro servis, 2020 . 38 stran barevné ilustrace - DT 10.739
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100

  5. Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol..    Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 . 123 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.). ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) - C 350.571
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  6. Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 . 202 s. il. ; . ISBN 80-7080-530-7 - S 29.556/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová.    Praha : Forsapi, [2008?] . 53 s. barev. il. ; . ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.) - C 349.557
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  8. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Cukrářská technologie / Alena Půlpánová.    Olomouc : Fin, 1993 . 278 s. . ISBN 80-85572-54-0 (brož.) - B 36.572
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  9. Cukrářská technologie / Alena Půlpánová.    Hradec Králové : R plus, 2001 . 286 s. . ISBN 80-902492-2-1 - B 43.675
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  10. Cukrářská technologie / Alena Půlpánová.    Hradec Králové : R plus, 2013 . 286 s. . ISBN 978-80-904093-1-6 (váz.) - B 53.728
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.